CALYPSO SUSHI & GRILL

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Calypso Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 15:01 Het was voor mijn j het eerst keer dat Ik hier van besteld het zal zeker niet het laatste keer. Het was heerlijk en binnen de afgesproken tijd
13 sep 2022 om 15:26 I set a delivery time multiple hours in advance and still received my food an hour after the selected time. The food was tasty, but I was starving by the time I received it.
21 mei 2022 om 0:49 Zeer grote bestelling in goede tijd geleverd. Lekker sushi
5 mei 2022 om 0:14 Alleen jammer dat er weinig sojasaus bij zat
24 apr 2022 om 23:28 Heerlijk
20 jan 2022 om 12:08 Helaas niet alles bezorgd maar geweldig opgelost en nabezorgd. Goed opgelost door en personeel en goed gecommuniceerd
5 jan 2022 om 16:48 2,5 uur gewacht door thuisbezorgd, record tijd. Restaurant is prima.
28 dec 2021 om 17:09 Complimenten! Lekker gegeten en tijdig bezorgd.
20 dec 2021 om 16:55 Heerlijke lunch tijdens de noodopvang! We misten de wasabi en er was te weinig sojasaus
14 dec 2021 om 21:21 Eten is normaal heel goed, maar nu meer dan een uur moeten wachten op KOUD eten. Heel erg jammer want is niet goedkoop
10 dec 2021 om 23:39 Sushi is ok. Beetje duur voor wat je krijgt. Bezorging is snel en precies wat ze hadden aangegeven
10 nov 2021 om 19:40 Ik bestel hier nooit meer, wel was het heel snel bezorgd