CALYPSO SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Calypso Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:31 Geweldig, heerlijk
31 dec 2022 om 15:04 Normaal gesproken altijd lekkere sushi, maar deze keer was het echt minder, smaakte niet vers. De ebi tempura daarentegen was wel heel lekker, knapperig en warm!!
23 okt 2022 om 22:02 Alles verliep naar verwachting en dat is fijn.
16 sep 2022 om 15:01 Het was voor mijn j het eerst keer dat Ik hier van besteld het zal zeker niet het laatste keer. Het was heerlijk en binnen de afgesproken tijd
13 sep 2022 om 15:26 I set a delivery time multiple hours in advance and still received my food an hour after the selected time. The food was tasty, but I was starving by the time I received it.
21 mei 2022 om 0:49 Zeer grote bestelling in goede tijd geleverd. Lekker sushi
5 mei 2022 om 0:14 Alleen jammer dat er weinig sojasaus bij zat
24 apr 2022 om 23:28 Heerlijk
20 jan 2022 om 12:08 Helaas niet alles bezorgd maar geweldig opgelost en nabezorgd. Goed opgelost door en personeel en goed gecommuniceerd
5 jan 2022 om 16:48 2,5 uur gewacht door thuisbezorgd, record tijd. Restaurant is prima.
28 dec 2021 om 17:09 Complimenten! Lekker gegeten en tijdig bezorgd.
20 dec 2021 om 16:55 Heerlijke lunch tijdens de noodopvang! We misten de wasabi en er was te weinig sojasaus